A gyártási tok külméretek meghatározása


Nyílásba építés esetén:

A nyílás szélességébői vonjunk le 15 mm-t, a nyílás magasságából pedig 5 mm-t. Az így kapott összegek adják a gyártási tok külméreteket.

Nyílás mögé építés esetén:

A nyílás szélességéhez adjunk hozzá 120 mm-t, a nyílás magasságához pedig 70 mm-t. Az így kapott összegek adják a gyártási tok külméreteket.


Fontos tudnivaló!

Nyílásba építéskor a kapu tokja és a karok összesen 26 mm-t vesznek el a szabad átjárhatósági szélességből. A nyílás mögé építéskor a kapu tokja és a karok 140 mm-t vesznek el a szabad átjárhatósági szélességből.

 

 

 

Kérjük, hogy az adatlapot figyelmesen töltse ki


Az ajánlatkéréseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Kollégánk 24 órán belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségein.
Ha további kérdései merülnének fel, írjon a megjegyzés rovatba, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Online ajánlatkérőSzemélyi bejáró

 

A személyi bejárót általában az ipari szférában használják, de kérhető a lakossági kapukba is. Mérete 800x2100 mm. Ebből kifolyólag, kizárólag a 2200mm-t meghaladó magasságú kapukba rakható. Alumínium keretből, a garázskapu anyagával feltöltve készül. Amennyiben a kapu panorámás és a panoráma szekció beleesik a személyi bejáró tartományába, akkor azon a szakaszon a személyi bejáró is panorámás lesz.

 

A kis ajtó olajos behúzóval rendelkezik, kilinccsel és zárral együtt szállítjuk. A személyi bejáróba kérhető ablak kizárólag lakossági lehet. A kis ajtót hosszbordás kapuba célszerű építeni, mert a kazettakiosztások miatt nem lesz esztétikus. Fontos tudnivaló még, hogy az ajtó a kapu egyik oldalában helyezhető el, a kapu szélétől 500mm-re és mindig arra az oldalra is nyílik, tehát ha jobbos, akkor jobbra nyíló és fordítva. A kapu egyensúlyozása miatt nem célszerű a kis ajtót a kapu közepébe rakni.