A gyártási tok külméretek meghatározása


Nyílásba építés esetén:

A nyílás szélességébői vonjunk le 15 mm-t, a nyílás magasságából pedig 5 mm-t. Az így kapott összegek adják a gyártási tok külméreteket.

Nyílás mögé építés esetén:

A nyílás szélességéhez adjunk hozzá 120 mm-t, a nyílás magasságához pedig 70 mm-t. Az így kapott összegek adják a gyártási tok külméreteket.


Fontos tudnivaló!

Nyílásba építéskor a kapu tokja és a karok összesen 26 mm-t vesznek el a szabad átjárhatósági szélességből. A nyílás mögé építéskor a kapu tokja és a karok 140 mm-t vesznek el a szabad átjárhatósági szélességből.

 

 

 

Kérjük, hogy az adatlapot figyelmesen töltse ki


Az ajánlatkéréseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Kollégánk 24 órán belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségein.
Ha további kérdései merülnének fel, írjon a megjegyzés rovatba, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Online ajánlatkérőPanorámás kapuk

 

A panorámás kapukat túlnyomórészt az ipari szférában alkalmazzuk: szerelő műhelyeken, hangárokon, ipari csarnokokon, ahol szükséges a természetes fény és hogy a telephelyre érkező személyek láthatóak legyenek. A kapu panorámás elemét panoráma szekciónak nevezzük. Eloxált alumínium keretből készül és háromféle ablakbetéttel kérhető:


1. hőszigetelt kétrétegű víztiszta SAN lemezből
2. hőszigetelt sűrűbordás polikarbonát lemezből
3. expandált (terpeszrácsos) horganyzott acéllemezből 70%-os légáteresztő tulajdonsággal


A panoráma szekció ablakainak kiosztása a kapu szélességétől függ, de két függőleges merevítő közötti távolság nem haladhatja meg az 1000 mm-t. Az egy kapuba rakható panoráma szekciók száma a megrendelő igénye szerint történhet. Amennyiben az adott kapu személyi bejárós úgy az alsó elem célszerű, ha teli paneles, a többi lehet panorámás, ha nincs személyi bejáró, akkor a kapu lehet akár teljes felületében panorámás.